Descobreix la historia dels nostres personatges!El teu espai personal


Descobreix-hoExploraPer què triar marjal ?


Perquè tot encaixa

A Friend.ly els materials i les activitats estan temporitzats correctament. Els dissenyem pensant en tu, perquè pugues abordar tot el currículum de cada curs des de la perspectiva de les diferents metodologies, comptant amb el temps real de què disposes.

Perquè em permet innovar amb criteri

Les innovacions pedagògiques que més t’interessa implantar es troben a Friend.ly, ben integrades en la seqüència d’aprenentatge, perquè les apliques de manera coherent i guiada.

Perquè és un projecte educatiu global

Els materials de Friend.ly són coherents entre si, en tots els seus cursos, i et permeten un aprenentatge significatiu, transversal i interdisciplinari. Atenen la formació integral de l’infant, tant emocional com intel·lectual.

Perquè l’alumne guanya motivació i autonomia

Aprendre pot i ha de ser una experiència emocionant. Els materials de Friend.ly desperten l’interés del xiquet i fan que se senta el protagonista del seu propi aprenentatge.

Perquè atén la diversitat

Les intel·ligències múltiples i els diversos ritmes d’aprenentatge dels teus alumnes estan considerats en els materials de Friend.ly. Cada tema s’aborda de maneres diferents per a atendre personalitzadament els teus alumnes.

Perquè gaudiràs fent classe

Friend.ly està fet a mida de les teues necessitats. Els materials que necessites estan agrupats de tal manera que pots dedicar el teu temps i les teues energies als teus alumnes i, naturalment, gaudir fent el que més t’agrada: acompanyar els teus alumnes en el seu aprenentatge!