Mestr@ KIDS

1OO1 IDEES PER A GAUDIR A L'AULA

RECURSOS PER A L’AULA

VISUAL DISPLAY. Material manipulable, d’ús flexible, per a treballar el ritual de l’aula i altres continguts curriculars.


MASCOTES I LLIBRE VIATGER. Els dos personatges, en format de ninot manyopla, van acompanyats d’un llibre viatger i d’una pràctica motxilla, que permet transportar-los còmodament de l’escola a casa i de casa a l’escola.


Libro Viajero
CONTE CONTAT... Llibre faristol amb les làmines dels contes i adhesius reutilitzables de les mascotes. Permeten el treball per projectes.


KIDS MINIBOX:

- KIDS PICS: Fotografies relacionades amb els temes motivadors. Inclouen les flashcards Show Me in English, imatges dels Tresors i material per a treballar hàbits. Làmines Emociona’t: 9 làmines amb fotografies de les expressions emocionals que es treballen en el projecte. Són un recurs per crear el Racó de les Emocions a l’aula.

- Làmines desplegables de nombres, formes, colors...

- 2 CD àudio

- CD àudio Show Me in English

- DVD Recursos per a l’ordinador i la pissarra digital.

- CD Recursos per a la gestió de l’aula.


TRESORS. Objectes reals per a les diverses aventures dels nostres personatges.


MATERIAL MANIPULABLE DE MATEMÀTIQUES. A 4 i 5 anys oferim un material de blocs lògics.
MURALS

Imatges relacionades amb els temes motivadors i els continguts de les unitats que et permeten completar el treball per projectes. Murals del temps i les estacions, murals d’hàbits, mural d’aniversari…


MURALS1001 IDEAS PARA DISFRUTAR EN EL AULA

VEURE DEMO MASCOTAS CONTE CONTAT...MINIBOX
Material manipulable de Matemáticas MURALES